Vacanţă fotbalistică pentru Nicuşor, la mare. Campania “Casă pentru Nicuşor” continuă


Un gest frumos pentru Nicuşor, copilul din satul Preoteasa bătut de soartă. Doi oameni sufletişti, conducători de cluburi de fotbal din judeţ, s-au gândit să-i ofere lui Nicuşor o bucurie, ca să-l mai scoată din starea lui de necaj, şi să-l ducă într-o vacanţă la mare, alături de alţi copii de vârsta lui, la un mic turneu de fotbal.

Vezi Campania Casă pentru Nicuşor:

Casă pentru Nicuşor, un copil bătut de soartă. Campanie umanitară Ora Sălajului

5 zile la mare, să-l mai scoatem din problemele lui

Am zis că noi, Asociaţia Sportivă Spartacus, prin mine, Andrei Joldeş, şi Clubul Sportiv Bănişor-Peceiu, Cozac Medan, prin îi oferă o vacanţă de 5 zile la mare, în perioada 24-29 iunie, când mergem şi noi, după ce ei iau vacanţa. Noi, normal, mergem la un turneu amical, Cupa Eforie.

Vezi povestea lui Nicuşor:

FOTO. Singur pe lume. Scrumul vieţii unui copil de 13 ani

Am înţeles că copilului îi place şi fotbalul şi dacă o să vrea să joace şi el la noi în echipă… Dacă vrea, poate să şi joace, dar, oricum, în cele 5 zile îi oferim cazare, masă, transport. Noi ne-am gândit să-i oferim chestia asta, să-i facem o bucurie, să-l mai scoatem din gândurile şi problemele sale, să mai vadă un pic lumea, să-şi facă prieteni”, a declarat pentru Ora Sălajului, Andrei Joldeş.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *