Vitezomani cu 119 km/h. Acțiune rutieră în oglindă a polițiștilor sălăjeni şi maramureșeni


Mai mulţi vitezomani au fost surprinşi de poliţişti vineri, într-o acţiune comună a IPJ Sălaj şi IPJ Maramureş.

“Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au desfășurat o acțiune pe sectorul de drum D.N. 1 C, respectiv pe drumul județean 108 A, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, precum și pentru depistarea şi tragerea la răspundere a conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 220 de sancțiuni contravenţionale, dintre care 194 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost sancționate 6 depășiri neregulamentare, iar 20 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 34 de permise de conducere ( 28 pentru depășirea limitelor legale de viteză și 6 pentru depășiri neregulamentare) și 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri vor desfășura astfel de acțiuni și în perioada următoare, în vederea prevenirii producerii evenimentelor rutiere și menținerea unui climat de siguranță pe șoselele din județul Sălaj”, informează IPJ Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *